Hier vindt u het Routeboekje Kunstroute Purmerend 2017  van de Stichting Kunst & Crearoute voor de jaarlijkse activiteiten Kunst in de etalage en de Kunstroute. Wederom zijn we er in geslaagd een gevarieerd aanbod samen te stellen in de diverse disciplines van de beeldende kunst. U zult na lezing van dit programmaboekje hopelijk versteld staan van de diversiteit en bovenal kwaliteit van de kunstwerken.

Stippel in alle rust uw favoriete routes uit, maar neem ook eens de moeite om een voor u wellicht volslagen onbekende kunstenaar te vereren met een bezoekje.

Een geprinte fullcolour versie van het routeboekje is ook af te halen op diverse locaties zoals de VVV, de bibliotheek, Cultuurhuis Wherelant, de winkeliers die deelnemen aan Kunst in de etalage en bij alle deelnemende kunstenaars.

Selfie
Dat de Stichting mee gaat met haar tijd zal u niet ontgaan zijn, maar het thema van de etalageroute van 2017 is wel erg modern. Het thema is namelijk selfie. Of is dit inmiddels alweer een relikwie welke geschaard kan worden onder de term old school? Kijk zelf maar wat de deelnemers van dit thema hebben gemaakt. In het programmaboekje vindt u de deelnemende kunstenaars en een wandelroute langs de etalages.