Mana Bleeker-Ottmer

website
Disciplines: Email cloisonné

Betreed de betoverende wereld van Mana Bleeker-Ottmer, een kunstenaar die de cloisonné emaille techniek beheerst voor haar sieraden. Elk stuk vertelt een verhaal van vakmanschap en passie, doordrenkt met symboliek en betekenis. Laat je betoveren door haar creaties, waarin kleurrijke glazuurlagen subtiel zijn ingekapseld binnen fijne metalen contouren.

Mana’s sieraden zijn een uitdrukking van haar diepgaande verbondenheid met de natuur en haar eigen innerlijke reis. Elk detail wordt met zorg uitgewerkt, met een oog voor schoonheid en evenwicht. Van de weelderige bloemenpatronen tot de abstracte composities, haar werk straalt een tijdloze elegantie uit die de toeschouwer meeneemt op een reis door de verbeelding.

In haar tentoonstellingen nodigt Mana je uit om te verdwalen in de subtiele nuances van haar creaties. Ontdek de zachte gloed van de bloemblaadjes, geïnspireerd door de tuinen van haar jeugd, of laat je meeslepen door de mysterieuze diepten van haar abstracte werken, die de menselijke ervaring weerspiegelen.

Met liefde en toewijding schept Mana kleine meesterwerken die meer zijn dan alleen sieraden; ze zijn een viering van het leven zelf. Bewonder haar werk en laat je betoveren door de verborgen schatten die ze met zorg heeft gecreëerd.

Focus op de techniek van Mana Ottmer
In deze film van Ronald Boekel maken we kennis met Mana Ottmer die de oude Byzantijnse techniek email cloisonné toepast om sieraden en kleine schilderijtjes te maken.