Nog geen lid van de Stichting?
Wil je als kunstenaar uit Purmerend, Kwadijk of ZO-Beemster graag deelnemen aan de kunstroute? Dan dien je lid te worden van de Stichting Kunst- en Crearoute Purmerend. De eerste stap van de aanmeldingsprocedure is de ballotage. Lees ook even de spelregels voor deelname.

Al lid?
Ben je al geballoteerd en lid van de Stichting Kunst- en Crearoute Purmerend? Schrijf je dan hieronder in.

Thema
Als deelnemer word je dit jaar uitgedaagd om in je kunstwerk voor ‘Kunst in de etalage’ het thema REIZEN te verwerken. Een rondje fietsen in de buurt, een wereldreis maken, een reis door de ruimte. Of misschien wel een persoonlijke reis… Deel je ervaring of een mooi souvenir. Het thema mag zo breed mogelijk benaderd worden. Met dit thema kun je alle kanten op. 😉

Bijdrage
De bijdrage voor deelname aan de route 2019 is €50,- . Als onderdeel van de inschrijving over te maken op bankrekeningnummer NL26 INGB 0004 2312 74. (De laatste 2 jaar is het aantal deelnemers minder en ook het aantal advertenties in het routeboekje. Dat betekent minder inkomsten om de lasten te betalen. De stichting had al vorig jaar het drukwerk laten doen bij een andere ( minder prijzige) drukker. Willen we echter het mooie boekje en de flyers handhaven dan moeten we de bijdrage iets verhogen. Daarnaast is vorig jaar deze nieuwe website geïnstalleerd en ook daaraan zijn meer jaarlijkse kosten verbonden qua service en onderhoud.)

 


Je voornaam *

tussenvoegsels

Je achternaam *


Je wilt graag ook meedoen aan

Je discipline(s) (meer dan 1 optie mogelijk) *
Anders namelijk:

Expositie adres *

Expositie plaats *

Je website

Je telefoonnummer *

Je email adres *

Stukje voor in het routeboekje (max 250 letters) *

Stukje voor de website (max 1000 letters) *

Foto's voor routeboekje en website met een minimale resolutie van 3000 x 2000 pixels in png of jpg formaat en niet groter dan 5MB.

Geef de foto's de volgende naam structuur: [naam kunstenaar]-[naam kunstwerk].
Voorbeeld: "Jan Jansen-Rozen in vaas.png"
.


Titel

Upload foto


Titel

Upload foto


Titel

Upload foto

Druk op "Verstuur gegevens" om je in te schrijven.