Inschrijven voor Kunstroute 2021

Inschrijven voor Kunstroute 2021 doe je door het onderstaande formulier uiterlijk 2 mei 2021 in te vullen en te versturen.

Om je te kunnen inschrijven dien je donateur te zijn!
Wil je als kunstenaar uit Purmerend, Kwadijk of ZO-Beemster graag deelnemen aan activiteiten van het Kunstcollectief Purmerend zoals o.a. de kunstroute? Dan dien je donateur te zijn van het Kunstcollectief Purmerend. Word hier donateur!

Voor je je inschrijft, ben je al geballoteerd!
Tweede voorwaarde is dat je als kunstenaar geballoteerd bent. Als je wilt deelnemen aan de volgende Kunstroute en je bent nog niet geballoteerd, dan dient je aanvraag tot ballotage uiterlijk 1 april van het betreffende jaar ingediend te zijn. De ballotage zal ongeveer half april plaatsvinden. Lees hier meer over de ballotage.

Spelregels Kunstroute
Lees ook de spelregels voor deelname. Hierin lees je o.a. dat je mee moet doen aan de Kunstroute om ook mee te kunnen doen aan de Etalageroute en dat de bijdrage € 40,- bedraagt waarvoor je diverse PR-materialen ontvangt zoals vlaggen, routeboekjes en pijlen.

Doorgang in verband met corona
Wij volgen de richtlijnen rondom corona nauwlettend en nemen indien mogelijk ruimschoots van te voren een besluit of de route wel/niet door kan gaan. Indien de Kunstroute vanwege corona niet door kan gaan, wordt met de deelnemers overlegd over restitutie van het inschrijfgeld afhankelijk van het moment waarop we gedwongen worden de route af te blazen en de reeds gemaakte kosten.

 

 


  Voornaam *

  tussenvoegsels

  Achternaam *


  Ik wil meedoen aan

  Mijn discipline(s) (meer dan 1 optie mogelijk) *

  Anders namelijk:

  Expositie locatienaam *

  Expositie adres *

  Expositie plaats *

  Website

  Telefoonnummer *

  email *

  Stukje voor in het routeboekje (max 250 tekens) *

  Stukje voor de website (max 1000 tekens) *

  Later in het jaar ontvang je het verzoek om aanvullende informatie en een foto van het kunstwerk aan te leveren zodat er een A4 met informatie over jou en je kunstwerk in de etalage geplaatst kan worden.


  Foto's voor routeboekje en website met een minimale resolutie van 3000 x 2000 pixels in jpg-formaat en niet groter dan 5MB.

  Geef de foto's de volgende naam structuur: [naam kunstenaar]-[naam kunstwerk].
  Voorbeeld: "Jan Jansen-Rozen in vaas.jpg"
  .


  Titel

  Upload foto


  Titel

  Upload foto


  Titel

  Upload foto

  Druk op "Verstuur gegevens" om je in te schrijven. Je ontvangt daarna van ons een automatische bevestigingsmail.