Inschrijving voor Kunstroute 2021 is inmiddels gesloten!

Om je te kunnen inschrijven dien je donateur te zijn!
Wil je als kunstenaar uit Purmerend, Kwadijk of ZO-Beemster graag deelnemen aan activiteiten van het Kunstcollectief Purmerend zoals o.a. de kunstroute? Dan dien je donateur te zijn van het Kunstcollectief Purmerend. Word hier donateur!

Voor je je inschrijft, ben je al geballoteerd!
Tweede voorwaarde is dat je als kunstenaar geballoteerd bent. Als je wilt deelnemen aan de volgende Kunstroute en je bent nog niet geballoteerd, dan dient je aanvraag tot ballotage uiterlijk 1 april van het betreffende jaar ingediend te zijn. De ballotage zal ongeveer half april plaatsvinden. Lees hier meer over de ballotage.

Spelregels Kunstroute
Lees ook de spelregels voor deelname. Hierin lees je o.a. dat je mee moet doen aan de Kunstroute om ook mee te kunnen doen aan de Etalageroute en dat de bijdrage € 40,- bedraagt waarvoor je diverse PR-materialen ontvangt zoals vlaggen, routeboekjes en pijlen.

Doorgang in verband met corona
Wij volgen de richtlijnen rondom corona nauwlettend en nemen indien mogelijk ruimschoots van te voren een besluit of de route wel/niet door kan gaan. Indien de Kunstroute vanwege corona niet door kan gaan, wordt met de deelnemers overlegd over restitutie van het inschrijfgeld afhankelijk van het moment waarop we gedwongen worden de route af te blazen en de reeds gemaakte kosten.