Op 3 en 4 oktober 2020 zal de jaarlijkse veelzijdige en kleurrijke kunstroute plaats vinden in Purmerend, Zuidoostbeemster en Kwadijk. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd een gevarieerd aanbod samen te stellen in de diverse disciplines van de beeldende kunst. 

Bezoekers gaan kennis met kunstenaars uit Purmerend en directe omgeving, zowel persoonlijk als met hun werk, in hun ateliers of op een gastlocatie.

Door de Corona pandemie zijn de regels voor bezoek aangescherpt. We vragen u vriendelijk deze in acht te nemen. Denk er aan dat er maximaal 3 bezoekers naar binnen kunnen, houdt rekening met elkaar en neem voor de zekerheid een mondkapje mee.

De grote di­versiteit aan kunstdisciplines en het contact met de kunstenaars biedt voor elke bezoeker de mogelijkheid meer te weten te komen over zijn of haar fa­voriete kunstvorm.

Het kunstroute boekje, wat je zult kunnen vinden bij de deelnemende kunstenaar en in de winkels waar zij exposeren tijdens de Kunst in de Etalage periode,  biedt een overzicht van de route, de deelnemers en hun locaties.